Conference League

Αμπουκασίς: «Παίξαμε σωστή άμυνα κόντρα σε μια ομάδα ανώτερη από μας»

Στη σωστή τακτική των παικτών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ απέδωσε το 0-0 με τον ΠΑΟΚ ο Γιόσι Αμπουκασίς μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Τούμπα.

Ο Γιόσις Αμπουκασίς τόνισε πως οι παίκτες της Μπεϊτάρ έτρεξαν πολύ στην Τούμπα, στάθηκε στις απουσίες βασικών παικτών κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, και ζήτησε να παίξουν πιο έξυπνα στη ρεβάνς του Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα, ώστε να προκριθούν.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, αμυνθήκαμε σωστά και παίξαμε έξυπνα. Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι πόσο καλό είναι. Μας λείπουν τρεις-τέσσερις παίκτες για να είμαστε έτοιμοι, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, το ξέραμε και πριν από το παιχνίδι αυτό, απλώς επιβεβαιώθηκε σήμερα και πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο ματς».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Θα πρέπει να παίξουμε ιδιαίτερα έξυπνα στο επόμενο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα έξυπνοι απέναντι στον ΠΑΟΚ, πρέπει να παίξουμε επιθετικά στο επόμενο παιχνίδι, να βάλουμε γκολ και θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα τους παίκτες του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x